Kerst 2016

91fdfe5bc00b37c5fd6039dcc822cf41
Het is bijna weer zover, een gezellige periode van het jaar. Kerst heeft veel invloed op het interieur. Probeer u het op te laten gaan in de rest van uw interieur of is het bij u totaal afwijkend van de rest van uw interieur? Bent u van de traditionele kerstboom of mag het wat u betreft net even anders zijn?

De traditionele kerstboom kan u zo vaak u wilt wijzigen qua kleur, dit is wel een kostbare aangelegenheid om het jaarlijks te doen. U kunt ook kiezen voor een basiskleur en dat u met een accentkleur gaat werken. Dan hoeft u niet telkens alles te vervangen, maar heeft u wel een totaal andere boom en is een stuk budgetvriendelijker.

Inspiratie kleur kerstboom
Inspiratie kleur kerstboom (klik op de foto om te vergroten)

Zelf heb ik al jaren geen kerstboom meer en maak ik het huis gezellig met andere versieringen. Sommigen zijn heel simpel en kosten weinig tijd. Hoe leuk kan een vaas met schors en touw zijn met wat lampjes erin. Soms kun je ook mooie decoratiespullen uit de natuur halen zoals boomschors, mooie grote dennenappels, bijzondere soorten mos, dennengroen enzovoort.

Of je nu van uitbundige versieringen houdt of het gebruik van wat natuurlijker materialen, er is voor iedereen genoeg te verkrijgen.

Zoekt u nog inspiratie?
……misschien helpt mijn collage u nog een beetje (het linkje kunt u open klikken).
kerstinspiratie-2016

2 Live & Life wenst u fijne feestdagen toe!  naamloos

Interieur- en vastgoedstyling